Hej och välkommen!

Hej och välkommen till vår nya hemsida. Vi är glada och hoppas att detta format kommer att stödja vår ambition att utbyta erfarenheter av NVC i utbildningen runt om i Europa ett mer effektivt. Vi vill att detta ska vara en plats där du kan läsa om våra evenemang, hitta material och idéer som kan vara till nytta vid tillämpning av NVC i lärmiljöer. Vi öppnar detta utrymme för dig att läsa och skriva om vardagliga praktiken, om det är en fest, en förfrågan eller en olöst konflikt. Vi är tacksamma till er som har redan bidragit med skriftligt material för att börja göra detta en plats för inspiration och information.

Om du har deltagit i en av våra årliga händelser som du kanske redan vara registrerad på den här webbplatsen. Logga in med din e-postadress och klicka på "Glömt lösenordet?"Om du behöver det upprepas. Annars kommer vi inbjuder dig att registrera dig. När registrerade du kan använda forumet, yttra sig, och komma åt alla filer och nätverket.

På våra tidigare händelser i Frankrike och Bremen vi värderas så och uppskattade de olika sätt vi lärt oss av varandra. Vi hoppas att dessa förbindelser och värdefulla bidrag kan vara ett stöd för vidareutveckling. Filerna från våra tidigare evenemang finns i filarean.

As you can see we are also ready to announce the next annual NVC in Education event in Romania. Future events organized by the NVC in Education Europe network will be announced here.

Så vi hoppas på ert engagemang och bidrag på denna webbplats. Vi vill att hemsidan ska vara en återspegling av all verksamhet, ständigt växande och uppenbara i alla våra dagliga liv av lärande och undervisning.

För nu, eftersom vi arbetar ut de sista tekniska detaljerna, skicka ett mail till info@nvced.eu Om du vill bidra.

Marianne Göthlin och Robert Hedblad från NVCED.eu framkallare grupp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anslut med Facebook

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>